🕒 Programma Wat staat er op de planning?

Programma 2023 / 2024

Welkom op de ‘Programma’ pagina van Rotary Leerdam! Hier vind je een overzicht van onze geplande activiteiten. De reguliere bijeenkomsten vinden wekelijks plaats, met uitzondering van de 1e en eventueel de 5e maandag van de maand. Dan is er geen clubavond. We komen bij elkaar in de sfeervolle omgeving van de Schildkamp in Asperen.

Informele Bijeenkomsten met Gezamenlijke Maaltijd

Elke 3e maandag van de maand nodigen we je uit voor een informele bijeenkomst met een gezamenlijke maaltijd. De avond begint met een warm welkom om 18.00 uur, gevolgd door een heerlijk diner om 18.30 uur. Een ontspannen gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en informeel bij te praten.

Inhoudelijke Avonden met Inspirerende Sprekers

Op de 2e en 4e maandag staat een boeiend en inhoudelijk onderwerp centraal. Denk hierbij aan inspirerende sprekers die hun kennis en ervaring delen. De ontvangst start om 18.00 uur, waarna we om 18.30 uur een gezamenlijke maaltijd gebruiken. Het inhoudelijke programma gaat vervolgens om 19.00 uur van start. Een unieke gelegenheid om meer inzicht te krijgen in interessante onderwerpen en om clubzaken te bespreken. Een bezoek aan een bedrijf of instelling behoort op deze avonden eveneens tot de mogelijkheden.

Deelname voor Rotarians van Andere Clubs

Rotarians van andere clubs zijn van harte welkom om deel te nemen aan onze bijeenkomsten. Meld je alsjeblieft bij onze secretaris als je interesse hebt in deelname.

Belangstelling van Buitenaf

Ben je geen Rotary-lid, maar wel geïnteresseerd in onze activiteiten? Ook dan verwelkomen we je graag! Neem contact op met onze secretaris via secretaris@rotaryleerdam.nl voor meer informatie. Bij diverse onderdelen van ons programma zijn gasten van harte welkom.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen inspirerende momenten te delen tijdens onze afwisselende bijeenkomsten.