18-3: Open Clubbijeenkomst: AI, kans of bedreiging?

Kom en ontdek de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie (AI) tijdens de open clubbijeenkomst georganiseerd door Rotary Leerdam op 18 maart 2024. Stap binnen in de boeiende lezing verzorgd door niemand minder dan Leon Tindemans, waarin hij de grenzen van AI verkent en de impact ervan op onze samenleving belicht.

Dompel jezelf onder in een avond vol inzichten, discussies en mogelijkheden terwijl we samen de complexiteit van AI ontrafelen. Leer over de nieuwste ontwikkelingen, de ethische overwegingen en de praktische toepassingen die AI met zich meebrengt.

Of je nu een nieuwsgierige beginner bent of een doorgewinterde professional, deze bijeenkomst biedt een unieke gelegenheid om te leren, vragen te stellen en nieuwe verbindingen te maken in een gastvrije en stimulerende omgeving.

Meld je aan via de onderstaande link en sluit je aan bij ons op 18 maart voor een inspirerende avond vol ontdekkingen over AI.

Datum: 18 maart 2024 Tijd: 19:00 – 21:00 uur Locatie: Rotary Leerdam Toegang: Gratis Aanmelden: https://bit.ly/rotaryopenclubavond