Safari Diner

Safari diner van De Rotary Leerdam

Het safari diner is één van de bijzonder leuke jaarlijkse activiteiten van onze club. Onderlinge vriendschap tussen de leden en hun partners staat hierbij centraal. Elkaar nog beter leren kennen en begrijpen is het doel van het Safari diner.

Tijdens het Safari diner gaan we ‘samen’ met elkaar eten. Als start hebben we een aperitief bij één van onze leden. Vervolgens gaan we in afzonderlijke kleinere groepen van 6 à 8 personen naar een aantal gastheren/vrouwen voor een voorgerecht. Daarna wisselen de kleine groepen van samenstelling en gastheer/dame voor het hoofdgerecht, om tot slot weer gezamenlijk bij één van de leden af te sluiten met een dessert.

De dynamiek en de intimiteit van het safari diner staat garant voor een erg bijzondere en gezellige ‘gezamenlijke’ ervaring waar we ieder jaar weer naar uit kijken.

Safari Diner 2023

Op zaterdag 13 mei werd het jaarlijkse safari diner weer georganiseerd. Het was wederom een erg gezellig, bijzonder goed georganiseerd event, waarbij ook het mooie weer zijn bijdrage leverde.

Ben jij geïnteresseerd om je samen met anderen maatschappelijk in te zetten en om te genieten van de onderlinge banden in onze club?