Actueel Nieuws en blogs

Het laatste nieuws en de beste blogs.

De Wensboom voor het vierde jaar in Leerdam

Op 7 december is de Wensboom Leerdam voor de derde keer ontstoken, ditmaal door wethouder Van Montfoort van VHL.

Rotary Leerdam bestuurswissel 2023

Op vrijdag 7 juli vond de jaarlijkse bestuurswissel van onze Rotary club plaats. Eef de Jong trad af als voorzitter en gaf het stokje door aan Michel van Meeuwen.

Bezoek Präsidentenfahrt Rotary club

Op 5 en 6 mei bezocht een vertegenwoordiging van Rotary Club Leerdam de zogenaamde Präsidentenfahrt van de zusterclub in Ennepe-Ruhr.

Waterloop 2023 was een groot succes!

Op woensdag 15 maart 2023 was het tijd voor de Waterloop 2023. Kinderen van 5 basisscholen voerden actie voor schoon drinkwater in Ethiopië.

Hier begint de zee, niets ingooien

Op 1 maart 2023 heeft Rotary Leerdam vertegenwoordiger Riny van Zandwijk samen met wethouder Teus Meijdam een bijzondere tegel gelegd.

Bezoek Waterfilterproject Ethiopië

Van 19 tot 26 november bezochten twee leden van de Rotary club Leerdam Ethiopie, om de resultaten van de waterfilter projecten te bekijken.

Informatieavond: De Sores van een Koeienboer

Afgelopen maandag 7 november tijdens de publieke avond bij Rotary Leerdam: De sores van een koeienboer.

Landelijk Rotary Festival

Op 15 mei werd het landelijke Rotary Festival gehouden in de Fabrique in Maarsen.

Bezoek Rotary Club Münster

Van 6 tot en met 8 mei 2022 bezochten wij de mooie stad Münster in Duitsland.

Een Kweekkas voor Syndion

Rotary Leerdam heeft Syndion een kweekkas geschonken en 4 leden van de club hebben deze kas in het voorjaar van 2021 op 3 zaterdagen geplaatst en gemonteerd.

Lid worden? Kom een keer langs

Kom langs op een open avond.

Meld je aan voor een open avond.